klær og sko
Hjem >  Levering og retur

Levering og retur

Leveringsinformasjon
Vi tilbyr verdensomspennende frakt på alle bestillinger i hele verden.
Bestillingen er vanligvis sendt ut innen 12 ~ 48 timer etter at betalingen er mottatt. Vi vil gi ordren er pakket kraft - International Express Mail Service (Online Tracking). Levering tar vanligvis 7 til 10 virkedager å ankomme.

Vi trenger deg for å gi detaljert leveringsadresse for oss. Husk at adressen du oppgir må være korrekt, detaljert, ellers er vi ikke ansvarlig for svikt i shipping. Etter at alle pakkene vi må signeres, vil du få pakken din. Den P.O. Postadressen er ikke tillatt. Husk at når du får pakken din til å registrere ditt navn.
Med sporing bestillingen trøbbel?
Hvis du tilfeldigvis til å spore bestillingen i prosessen har spørsmål eller problemer, kan du gjerne vår online e-post, online chat hjelp til å kontakte oss. Takk for samarbeidet!

Hvis du ønsker å returnere eller bytte gjenstander, vennligst kontakt oss på forhånd for nærmere instruksjoner.

Returner
Hvis du vil ha varene, vennligst varsle oss først forklare hvorfor ordrenummer og få refundert innen 7 dager. Din tilbakemelding er veldig viktig for oss. Alle elementer må returneres intakt originalemballasjen. Alle pakker bør være av en sporbar metode for å sende. Vi er ikke ansvarlige for tapte pakker i transitt. Vær oppmerksom på at de opprinnelige fraktkostnader vil ikke bli refundert. Så ta kontakt med oss ​​før du bestiller, alle dine spørsmål og bekymringer.

For Exchange
Prosjekter må sendes tilbake innen 7 dager, er kunden ansvarlig for alle føre hele utveksling prosessen transportkostnader. Alle elementer kan bare bytte for lik pris erstatning, vær oppmerksom på at vi vil bli utstedt etter hjemkomst er mottatt før utskifting.

Kansellere ordre
Hvis du har lagt inn en bestilling, og håper å avbryte den, kan du kontakte vår kundeservice representant så snart som mulig. Men hvis bestillingen er sendt, har vi ingen mulighet til å avbryte.
Back
Copyright ©2017www.nikolabuble.com. Powered by kjoler, jakker, kåper, jeans, topper